Select Page

Penine

Že čisto običajen dan si lahko polepšamo s kozarcem penine. Veste s katero boste nazdravili?

Sveža vina

Linija SVEŽA VINA so osnovna letniška vina posameznih sort ali zvrsti, pridelana izključno po tehnologiji t.i. hitre predelave in samo z uporabo posod iz nerjavečega jekla. Njihova značilnost so svežina, sadnost in lahkotnost, primerna so za vsakodnevno uživanje ob obrokih ter za piknike in druga sproščena druženja na prostem. Vina ohranjajo optimalno kakovost do 2 leti od leta pridelave.

SREBRNA LINIJA

Vina iz te linije so pridelana iz grozdja vrhunske kakovosti posameznega letnika. Pred prihodom na trg zorijo v kleti 5-12 mesecev v posodah iz nerjavečega jekla. Na vonju so sadna, v ustih pa nadgradijo z bogatim okusom. Primerna so za uživanje ob hrani, za posebne priložnosti ter kot darila. Vina ohranjajo optimalno kakovost do 3 leta od leta pridelave.

 

INVERZIJA

Vina iz linije INVERZIJA so pridelana iz najboljšega grozdja posamezne sorte samo v najboljših letnikih. Selekcija grozdja za vina iz linije INVERZIJA poteka že v vinogradu, tehnologija pridelave pa vključuje daljše maceracije in zorenje v lesenih sodih najmanj 2 leti, ter zorenje v steklenici najmanj 5 mesecev pred prihodom na trg. Na vonju in okusu so vina kompleksna, bogata in harmonična, sadne in sortne arome se prepletajo z aromami lesa. Primerna so za uživanje ob hrani in so izvrsten izbor darila. Optimalna kakovost vin iz linije INVERZIJA se ohranja najmanj 5 let od leta pridelave, primerna pa so tudi za dolgotrajno zorenje.

 

Splošni pogoji poslovanja

Politika zasebnosti