Kot podjetje, skupnost in družina spoštujemo zasebnost in se zavedamo pomembnosti varstva osebnih podatkov. V skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu podatkov EU (GDPR) in našim zavedanjem pomena tega področja bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali odgovorno in spoštljivo.

 

Upravljalec

Ta spletna stran (www.kmetija-tomazic.com) je last podjetja Kmetija Tomažič d.o.o., ki to spletno mesto tudi ureja in upravlja: Kmetija Tomažič d.o.o., Vrhpolje 77, 5271 Vipava, matična št.: 9279547000, davčna št.: SI45532001.

 

Omejitev uporabe in odgovornosti

Informacije in vsebine, objavljene na spletnem mestu lahko uporabnik reproducira le za nekomercialno uporabo, pri čemer se morajo obdržati vse označbe avtorskih pravic in se torej ne smejo prepisovati ali kako drugače širiti brez dovoljenja upravljalca-Kmetija Tomažič d.o.o.

Trudimo se, da se na spletni strani pojavljajo preverjeni, posodobljeni in ažurni podatki, vendar pa kljub temu ne moremo zagotavljati, da so ti v celoti točni in zanesljivi. Prav tako ne prevzemamo odgovornosti za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe vsebin objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletne strani.

Kmetija Tomažič d.o.o. si pridržuje pravico, da brez predhodnega obvestila spremeni podatke, ki so objavljeni na tej spletni strani.

Z uporabo spletne strani obiskovalec potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

 

Varstvo podatkov

(1) Osebni podatki

Podatki, ki jih pridobimo na spletni strani so uporabljeni izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

(2) Hramba podatkov

Osebni podatki, ki jih pridobimo od vas na podlagi vašega izrecnega soglasja, so shranjeni v elektronski ali fizični zbirki osebnih podatkov. Zbirke so ustrezno tehnično zavarovane, dostop do njih imajo le pooblaščene osebe.

Osebni podatki, ki nam jih posredujete digitalno, se shranjujejo na strežniku na sedežu podjetja, lahko pa tudi pri podjetjih, katerih orodja uporabljamo (na primer, ponudnik orodja za e-poštno komunikacijo hrani podatke o naslovnikih). Sodelujemo le z podjetji, ki so skladni z uredbo GDPR.

Zbrane osebne podatke hranimo še do 30 dni, od dneva ko nam sporočite, da ne soglašate več s hranjenjem in obdelavo osebnih podatkov.

(3) Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov

Spletno mesto zbira vaše podatke le v primeru, kadar to omogočite vi oziroma ko:

  • nas kontaktirate preko spletnega obrazca

Vaše podatke zbiramo in obdelujemo izključno za namen, za katerega so nam bili posredovani.

Podatki, zbrani s soglasjem, so namenjeni komunikaciji, z namenom, da vas obveščamo o dogajanju in novostih na naši kmetiji.

Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete:

  • Ime in priimek, e-naslov, telefonska številka oz. drugi podatki, ki jih vpišete v obrazec

(4) Umik soglasja in pravica do informacije

Zahtevo za vpogled informacije o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov (kmetija.tomazic@siol.net) ali po navadni pošti na sedež podjetja.

Soglasje za obdelavo podatkov lahko kadarkoli umaknete. Preklic lahko uredite:

  • z elektronski sporočilom na kmetija.tomazic@siol.net , zadeva: Odjava

(5) Vaše pravice

Zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko naslovite na kateri koli zgoraj omenjeni kontakt. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času in storili vse, kar  lahko, da vam pomagamo pri uveljavitvi vaših pravic.

Zavezujemo se, da bomo vse zbrane podatke obdelovali skladno z etičnim kodeksom, ki nam narekuje, da se držimo vsega zgoraj napisanega ter  po veljavni zakonodaji, ki ureja področje varstva osebnih podatkov.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu: kmetija.tomazic@siol.net

Veljavnost politike zasebnosti: 1.3.2022